Träning

Hos oss kan du välja mellan många olika träningsalternativ, det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, tränad eller otränad, nybörjare eller avancerad. Hos oss är alla lika.

Är ditt mål att gå ner i vikt? Må bättre? Få fastare kropp? Kom ner till oss för rådgivning och konsultation. Vi hjälper dig igång med din träning samt ger dig stöd, råd och svar på alla frågor du kan tänkas ha!

Gym och konditionsträning

När du tränar hos oss är vår målsättning att du ska inspireras att nå dina mål och att din träning ska ge önskade resultat. Oavsett om du tränar tillsammans med en Personlig Tränare eller på egen hand. Miljön ska därför skapa den känsla som gör att det blir en bra upplevelse varje gång du tränar. Vi lägger stor vikt vid detta och anpassar och utvecklar denna del i takt med att nya bra trender kommer.

Gymdelen är planerad med fria ytor att röra sig på och träna funktionellt. Gymdelen komplett utrustad med maskiner i vilka du kan träna kondition, rehabilitering och styrka.

Konditionsträning
När du konditionstränar blir ditt hjärta starkare och hjärtat kan pumpa ut mer blod per slag. Din blodcirkulation, syreupptagningsförmåga och fettförbränning förbättras, liksom din muskelkondition och allmänna välbefinnande. Konditionsträning kan du göra både ensam och i grupp, de flesta gruppklasser vi har i vårt breda utbud är mycket bra konditionsträning.

Styrketräning
Genom styrketräning kan du förebygga och lindra många besvär i muskler och leder. För dig som vill gå ner i vikt och förbränna fett är det också effektivt med styrketräning, eftersom mer muskulatur leder till högre ämnesomsättning. Du ökar din muskelstyrka markant genom att träna ett par gånger per vecka. Styrketräning är bra för alla, oavsett kön och ålder. Att träna styrka är absolut inte bara enmans träning utan går lika bra att träna i grupp eller två och två. En fördel med att vara fler är att man peppar och hjälper varandra att nå nya steg i sin träningsutveckling.

Tveka inte att fråga oss om råd och tips i din träning – Vi finns här för dig.

Gruppträning

Gruppträning där träningsglädje står högt i kurs!

Hos Energy Express kan du välja mellan ett brett utbud av gruppträningsklasser som passar dina önskemål. Vi har klasser tidig morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll.

Vårt utbud passar både dig som är nybörjare och dig som är van träningsutövare. Du kan välja mellan konditionsklasser, styrkeklasser, smidighet- och rörlighetsklasser. Vår målsättning är att du ska hitta dina favoriter och ge dig den bästa träningsupplevelsen varje gång!

Personlig service

Hos oss kan ni även få idrottsspecifik rådgivning, kostrådgivning, träningsrådgivning av vår specialutbildade personal samt personlig träning.