Gruppträning

 

MYZONE® Cykel
Enkel och effektiv konditionsträning på cykel med pulsband.
Under 30-60 minuter beroende på vilken klass du väljer pumpar muskler, pedaler och musik dig till att utmana dig själv och dina egna gränser. MYZONE systemet är speciellt framtaget för pulsbaserad träning för att både göra dem roligare samt att optimera resultatet för varje deltagare. Med hjälp av detta system kan du enkelt se din puls, procent av maxpuls och din intensitetsnivå projicerat på storskärm framför dig under hela passet. Detta ger dig möjligheten att säkerställa att du tränar rätt för att nå ditt personliga mål.

 MYZONE® / RPM Cykel
Ett roligt pass för effektiv konditionsträning. I cykelsalen ligger fokus på att förbättra sin kondition. Eftersom cykling inte ger så hög belastning på kroppen är det en träningsform som passar de flesta!
Instruktören lägger upp passet själv, så backarna kan se olika ut beroende på vem du väljer att gå för. Du blir guidad genom hela passet och får veta när du ska lägga på motstånd, återhämta dig eller ge allt vad du har! Du blir motiverad av pulserande musik och instruktören som peppar dig genom hela passet och ser till att du får ut maximalt av träningen. Cykel är ett perfekt pass för dig som älskar utmaningar!

TRX Suspension Training
TRX – make your body your machine!
TRX är träning med särskilda band (TRX Suspension Trainer). Trots det enkla utförandet ger TRX-systemet effektiv styrketräning för kroppens alla muskler. Med nuvarande passupplägg tränar du styrka, rörlighet, balans och kondition. TRX Circuit passar dig som gillar intervallbaserade pass.

Intervall / Funktionell träning syftar till att i största mån likna vardagsrörelser eller rörelser inom den specifika idrotten för elitidrottaren. Det är sällan som rörelser i vardagen eller rörelser inom en viss idrott endast aktiverar en muskel, utan oftast är många av kroppens muskler delaktiga i olika rörelser. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång eller månad för månad.

PowerStrike Impact
Powerstrike Impact är kamsportsinspirerad träning till musik med ett begränsat antal tekniker som grundar sig på karate och kickboxning. Det är en utveckling av befintliga kampsportsklasser där man till skillnad från tidigare, utför sparkar och slag mot en fristående slagsäck.Klassen består av uppvärmning, teknik träning, drills (dvs tempohöjande serier) samt kombinationer av slag och sparkar. Utlärning sker på ett logiskt och lättillgänglig sätt så att en hög träningseffekt/-puls kan bibehållas genom hela klassen.

EASYLINE
Det här är enkel och effektiv cirkelträning i mjuka maskiner.
30 minuters styrketräning och kondition med hög förbränning där du själv väljer tempo och motstånd. Funkar såväl för nybörjare som elit, om du har ont om tid eller vill kombinera med annan träning. Alltid varierande och fyllda med glädje och motivation!

BOX
BOX är en optimal kombination av boxning och gruppträning som utförs i par med handskar och mittsar. Slag och kampövningar med viss kroppskontakt utförs i kombinationer med hög intensitet och utmanar hela kroppen.

INTERVALL
Intervall / Funktionell träning har de senaste åren blivit en mycket populär träningsform, såväl blandmotionärer som bland elitidrottare. Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Med denna träning är målet att uppnå en funktionell kropp för ett specifikt ändamål.